maanantai 26. joulukuuta 2011

Joulukuvia

Aattoillan partyssa englantilaiset nuoret soittivat ja lauloivat. Ranskalainen naapurimme esitti kaksirivisellä Bretangelaista kansan musiikkia punainen baskeri päässä.. Erosi paljon Juisesta.
Tässä olemme pursiseuran tiloissa matkapurjehtijoiden järjestämässä aattoillan vietossa. Jokainen tuli paikalle jotakin syötävää ja juotavaa mukanaan. Niin myös me.Kuvassa kansipäällikkö tonttulakissaan sammuttamassa pahinta janoa.
Pukkimme lähikuvassa.

Salongin pöytä.
Joulutunnelmaa istumakaukalossa.

Kansipäällikön koristelemaa istumakaukaloa.

Klubin jouluaiheinen vitriini. Niitä täällä riittää.

Tämä hyppyteline San Telmon puistossa on lasten ylivoimainen suosikki. Siinä pompitaan tosi korkealle. Ovat kuitenkin venyvissä köysissä kiinni.

Veneklubimme joulukuusi. Täällä netti pelaa paremmin kuin veneesä.


Yksi moottoritien palmuista-

Huonosti kuvassa näkyvää jouluvalaistusta.

Mekin yritimme saada joulun tunnelmaa aikaiseksi. Riisuin kodin pihakuusesta joulun led valot ja otin ne mukaan. Kiedoin ne sivukaiteisiin ja yksi riitti myös mastoon.  Täkäläisillä ei ole aatto lahjapäivä. He saavat ne myöhemmin.

Joulurakennelmaa San Telmon puistossa. Ympyrän muotoista sai kiertää ympäri

Joulurakennelmaa

Puiston joulurakennelma.

Sataman ohi kulkevan moottoritien keskialueen palmut on koristeltu tuhansin led valoin.

Joulurakennelma puistossa

Joulurakennelmaa
Jouluaaton illanviettoa satamassa Iris etuvasemmalla selin.
Kansipäällikkö joulutunnelmissa .
Kippari jouluisessa istumakaukalossa. Joulukuusen saimme Hesan Jussilta ja Teijalta päivähoitoon heidän kotimatkansa ajaksi Ovat olleet satamassa 8 v. Joulut suomessa. 1.5 kertaa ovat kiertäneet "pallonkin".
 
Kippari ylipukeutuneena ja hiestä märkänä. Ulkona 19+. Se tuntuu kylmältä lämpimän päivän jälkeen. Aattopäivänä uimarannalla +25.  Etualalla oleva saksalaiskippari 86v. Päälleppäin ei uskoisi. Ovat tuottaneet kontissa ison moottoriveneen tänne ja asuvat siinä. Ovat olleet täällä vuosia. Kesät saksassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti