sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Lähtövalmistelua

Telakalle jouduimme 2-viikkoa aikaisemmin kuin olimme ajatelleet ja tilanneet aikaa siis  29 pv keskiviikkona karkauspäivänä klo 08.30.  Meille oli edellisenä iltana vartin vaille kahdeksan ilmoitettu että aamulla telakalle. Minkäänlaisia esivalmisteluja ei oltu vielä tehty. Yritin kinuta aikaa myöhemmäksi mutta vastaus oli "HUOMENNA TAI SITTEN EI"..l. Manana o nunca ! Telakka onneksi on vain puolen mailin etäisyydellä laituristamme l. Real Club Nautico de Gran Canaria.


Keveästi nousi pursi kuiville

Tältä näytti potkuri ja vetolaite. Puhdistus suolahapolla otti pari tuntia. Pohjan puhalsivat marinerot. Vesilinjan puhdistuksessa hikoilimme kansipäällikön kanssa tosissamme. Se ei puhdistunut simpukoista painepesussa.

Tältä näytti potkuri Ennen veteen laskua.
Tässä venekerhon "sosialisia ulkotiloja".
Myös lapset on huomioitu tässä kerhossa. Kerhoa kutsutaan paikallisissa piireissä KULTAPOSSU KERHOKSI.
Ei keinu kuin tavallisesti. Tukevasti on nyt pukeilla. Marina erittäin siisti ja toimiva. Yöpyä emme saaneet veneessä, vaan lähihotellissa 2-yötä. Tähän asti 3-yötä joita emme ole nukkuneet veneessä sitten viime kesäkuun 10-päivän.
Kansipäällikkö keräämässä voimia pohjatyön välillä. Kaksi päivää raadettiin toden teolla. Koko lysti maksoi 235 euroa. Marinassa kaikki ihmettelevat halpaa hintaa ja sita miten yleensakaan sinne paasimme. " Ei vangalla, mutta vasyttamalla. ! Huom!! talta koneelta puuttuu pisteet aa: n paalta !
Päivi Kokkolasta poikiensa kanssa hiihtolomalla Puerto Ricossa. Kävivät moikkaamassa ja ostoksilla Las Palmasissa

Päivi ja kansipäällikkö

Pojat sekä vanhimman tyttöystävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti