sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Vieraita suomesta




Iriksen serkkutyttö Ritva ja miehensä Martti tulivat käymään  lomaltaan Inglesistä Las Palmasiin 28. marraskuuta. .Kävin heitä vastassa Santa Catalinan bussiasemalla. Käveltiin sitten  ranta paseota veneelle  ( 20 min). Tuliaisiksi saatiin ihanaa hapanta ruisleipää. Istuttiin veneessä rupattelemassa ja kuulumisia vaihtamasa. Mukava oli nähdä pitkästä aikaa.

 Yläkuva on kipparin kanssa Doramas Puistosta karppialtaan viereltä
 Ritva ja Martti veneen istumakaukalossa. Vielä teillä on monta päivää lomaa Playa del Inglesissä. Levätkää ja nauttikaa.! Olette lomanne ansainneet !

Eijaja Iris Canteraksen ra ntakadulla Mary Santzesin pronssiin valetun patsaan vierellä. 

Lisää kuvateksti
Tässä taas Doramas puistossa. Ennen serkkutytön vierailua kylässä kävi Ramin tuttu Martti Eijan kanssa



Martti ja Eija ilahduttivat meitä vierailullaan. Kävimme jopa Las Palmasin Suomiseuran tansseissa. Tuliaisiksi saimme  heiltäkin ruisleipää mitä on turha täältä  kaupoista etsiä..


 Tässä kuussa kävivät myös  Oulusta Laitisen Eeva ja Heikki naapurivenekerholaisia luonamme Puerto       Ricon matkallaan. Heidän kanssaan kiertelimme Doramas parkissa ja vanhassa kaupungissa Kolumbuksen museossa.  Yhdessä vielä syötiin pizzat mukavassa ravintolassa, missä seinät oli tapetoitu filmitähtien       kuvilla.                                                                                                                                                                      

Sinikka ja Seppo tavattiin sattumalta suomikerholla jo kuukausi sitten. Ennestään olivat tanssituttuja.     Molemmat yllätyimme, että tekin täällä. Esittelimme heille marinaamme ja ympäristöä.                                                                                                                      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti