lauantai 16. kesäkuuta 2012

Raippaluoto-Kokkola

Mikkelin saarilla pysähdyttiin kahvitauolle. Satamassa oli sama Malö purjevene Pietarsaaresta jonka tapasimme pari vuotta aikaisemmin samassa satamassa. Vaihdettiin kuulumisia.










Tämä puu kaunotar laskettiin Kokkolassa vesille eilen illalla.

Kokkolassa Trullevin kesämökillä kansipäällikkö kävi tekemässä heinätöitä tulevia lomalaisia varten. Länsituuli puhalteli rantaan lämpimästi. Terassilla oli mukava lopuksi syökästä evästä ...ja tulipa käytyä uimassakin. ...Ranta niin tuttu vuosien varrelta .....kotikaupunki kun on.



Mikkelin saaret jäivät taakse. Purjehduksesta ei tullut mitään. Täysin tuuleton meri. Volvo sai hikoilla puolestaan

Joskus näin tyyntä.
Ajeltiin rantaväylää läpi Larsmon ja Öjan saariston. Paljon oli mökkejä ja maisemat kauniit. Aurinkoa otettiin siinä koneella ajon aikana. Edellisellä kertaa tämän väylän ajoimme läpi kovassa sumussa väylämerkiltä toiselle.



Mustankarin satamapaviljonki Kokkolassa. Ruotsinkielisen pursiseuran  paviljonki perustettu v. 1872. Perjantaina veneellä vietettiin iltaa kokkolan ystävien kanssa.Mukava, että niin moni pääsi tulemaan. Hengessä ovat olleet kaikki mukana matkamme ajan ja nyt vaihdettiin kuulumisia yhdessä paikan päällä rupatellen.

Kokkolan asuntomessu alue venesatamasta kuvattuna. Tuulinen on paikka asua. Vieressä on oikealla puolen suomalaisen pursiseuran maja Elba ja muutamia suojeltuja kesähuviloita ja vasemmalla sivulla leirintäalue ja Ryövärinkarin pienvenesatama suntin suulla. Aikoinaan siinä oli vain matalarantainen turvallinen uimaranta..  sannanranta.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti