tiistai 19. heinäkuuta 2011

Boulogne 19/7-11 aamu

Täytyy kipparinkin sanoa mielipiteensä säästä. Pip.pip.pip.pip.pip.PIP!!!!!!!!!!

Viime torstai-iltana tulimme tähän satamaan ja siitä saakka on satanut joka päivä. Tuulta on ollut 8 boforia ja aallokko sitä luokkaa ettei yksikään huvivene, joita satama on ollut täynnä ei ole jättänyt sitä.

Eilen aamulla teimme yrityksen lähteä, mutta jo isossa sataman edustalla olevassa suoja-altaassa missä aallot löivät yli korkean suojamuurin, totesin ettei mamiksilla ole mitään asiaa aallonmurtajan taakse. Käännyimme takaisin. Sillävälin olimme menettäneet hyvän vapaaksi jääneen paikkamme. Veneitä oli kylkikiinnityksissä useita ja heillä laiturille pääsy vain hyppimällä toisten veneiden kansien ylitse. Ei mukavaa olla ylikäveltävänä yötä päivää. Röytässä ei moista suvaita.
Tämä on ensimmäinen vuorovesialueella oleva legi jonka teemme kahdestaan. Markku on ollut mukana iPHONENSA kanssa Kielin kanavasta saakka. Aparaatti on todella vertaansa vailla oleva  sille joka osaa sen täysin hyödyntää.
Seuraava satama on Cherbourg. Sieltä ehkä hankitaan parit sateenvarjot. Matkan olemme ajatellee suorittavamme 20 tunnissa.
 Eväät matkalle on valmiina, termarit täynnä kahvia ja hernesoppaa.  Nyt aurinkokin näyttäytyy ja tuulta vain 4 poforia. Välille on luvattu myös enemmän tuulta.

1 kommentti:

  1. Hei!

    Terveisiä siltä Dunkerquen kadunkulman pariskunnalta. Piip-piip säiden takia päätimme muuttaa reittisuunnitelmaa ja suunnata Ranskan kanavia pitkin Välimerelle. Meno on siellä leppoisampaa ja pääsemme etenemään. Moottori se käy merellä tai kanavassa joka tapauksessa...

    T: Kimmo ja Leena, s/y Calimero
    http://sycalimero.blogspot.com/

    VastaaPoista